Artikler

Ny overvannskum. Lekker som en sil

Den nye overvannskummen Permakum slipper vann ut i grunnen, men beholder slam og forurensning inni. Brukt i et sandfang kan den bli et fiks ferdig LOD-tiltak i én kum.

Miljøkummen fra Telemark

En ny kumløsning fra Telemark Technologies byr på en ferdig, standardisert løsning som renser ut miljøgifter fra vann med unik, norskutviklet fiber

Aqua-Safe: Sertifisert trygghet

Kontrollrådet har sammen med Basal iverksatt en utvidet sertifisering av bedrifter som produserer Aqua-Safe kummer. Faren for skader er stor dersom noe går galt i en vannkum, derfor er Aqua-Safe vannkummer er et produkt med svært strenge sikkerhetskrav. I sommer fikk NOBI sin sertifisering. – En kritisk og nyttig gjennomgang av vårt kvalitetssystem, sier daglig

Aquasafe-kontoret blir tilgjengelig for flere

Basals Aqua-Safe-kontor bistår med beregninger av gode og robuste anlegg med Aqua-Safe vannkummer. Helt i henhold til VA-miljøblad nr. 112. Nå blir kompetansen på kontoret tilgjengelig også for konsulenter, kommuner og entreprenører.

Dette er briljant

Basal Biljant er en renneløpskum med optimal hydraulikk, nøyaktig tilpasset anlegget og med akkurat de rørtilkoblingene som trengs. Levert ferdig støpt, klar til å settes ned i grøfta. Briljant renneløpskummer er suverent enkle og nøyaktige i bruk.

Briljant. Ny strekkfast innstikkskobling for PE

Briljant ferdigstøpte renneløpskummer er enkle i bruk og montering. Nå blir det enda enklere å bruke med PE-rør, med ny strekkfast PE-tilkobling. Stikk inn røret, og det sitter umiddelbart. Tett, sikkert og med kortere byggetid.

Sikkerheten i kummen må være på topp

Vi ønsker at norsk vannbransje skal ta sikkerhet opp på høyeste nivå, og vi vil bidra blant annet gjennom å levere komplette vannkummer ferdig montert og emballert direkte ut på anlegg. Vår nyeste vannkum har fått navnet Basal Aqua-Safe.