‒ Aqua-Safe er enklere for oss som jobber ute

Ross Cork er anleggsleder og anleggsrørlegger hos Topaas og Haug AS. Så langt har han vært med på å installere i underkant av 20 Aqua-Safe kummer.
‒ Vi er veldig fornøyde, alle kummene funker som de skal, sier Cork til VA forum.

‒ Hvorfor valgte dere Aqua-Safe som løsning?

‒ Jeg har et godt eksempel. Vi skulle montere noen kummer ved Emma Hjort skole i Sandvika. Bærum kommune hadde prosjektert med plasstøpte kummer. Vi diskuterte løsningen med dem og foreslo at vi heller skulle bruke ferdigproduserte Aqua-Safe-kummer. Det gikk de med på. Årsaken til at vi forslo denne løsninger er at det er enklere for oss som jobber ute å bare sende en bestilling på kummen til Loe Hokksund og få dem til å lage dem. Det er bedre og enklere enn at vi skal montere blådeler ute i regn- eller vintervær, mye enklere, forteller Ross Cork. 

‒ Kummene er tette
‒ Hvilke erfaringer har dere gjort med Aqua-Safe? Hva er den største fordelen med denne løsningen?

‒ Jeg er sikker på at dette lønner seg prismessig. Vi har tre-fire egne betongarbeidere ansatt hos oss. De har nok annet å gjøre enn å plasstøpe kummer om vinteren med utfordringer som kulde, is og vann. Ferdig monterte Aqua-Safe-kummer er enklere, og de er tette. En annen fordel er at disse kummene leveres ferdig innpakket slik at vi unngår at det kommer snø og is i kummen. 

Anbefaler løsningen
Anleggslederen trekker også frem at Aqua-Safe-kummene blir bygd under kontrollerte forhold på et rent sted. 

‒ Det blir mindre sjanser for drit på pakningene og vi unngår å skade blådeler. Vi prøvde å montere blådeler under tak ute på anlegg, det er en annen måte å gjøre det på, men det tar så lang tid, sier han og legger til at han har vært med på å montere i underkant av 20 Aqua-Safe-kummer og at det har vært ingen feil på kummene. De andre anleggslederne hos oss bekrefter dette.

‒ Vil dere fortsette å satse på Aqua-Safe i fremtiden?

‒ Selve godset og alt nedi kummene er veldig bra. Hvis det er et problem, er Loe veldig rask til å rette opp i problemet. Jeg vil sterkt anbefale løsningen med ferdigproduserte Aqua-Safe-kummer, avslutter Ross Cork i Topaas og Haug AS.

Topaas og Haug AS er en anleggsentreprenør med base i Bærum som ble etablert i 1954. På selskapets nettsider viser de til at de har bidratt i en rekke store og viktige prosjekter gjennom 60 år, og er oppriktig stolte over å kunne være en naturlig del av utviklingen i regionen. Det handler om kompetanse og kvalitet!

Del artikkelen: