Nyåpnet monteringsverksted i Beisfjord

I mars åpnet Beisfjord Sementfabrikk AS i Nordland en tredje-parts godkjent monteringshall for Aqua-Safe vannkum. Et prakteksemplar til etterfølgelse.

Basals direktør Sogge Johnsen var med på åpningen. Han beskrev det som en imponerende hall med komplett lager av pakninger, bolter, verktøy og deler.
− Når det i tillegg er snor-rett orden, ryddig og rent, så ligger alt til rette for en komplett høykvalitets leveranse! Beisfjord Sementvarefabrikk har sitt på det tørre, sa Johnsen etter besøket.

Godkjent av Kontrollrådet
Markedsansvarlig og VA-ingeniør Bente Nymoen i Beisfjord forteller at Kontrollrådet var på besøk i mai og godkjente bedriften som produsent for Aqua-Safe vannkum.
− Men ferdigskrudde kummer er ikke noe nytt for oss. Vi har levert slike kummer i over 20 år. I begynnelsen leide vi inn rørlegger Ivar Jenssen fra Varme & Bad, som vi nå har fast ansatt hos oss, sier Nymoen.

Fintfølende kran
Tidligere sto Jenssen og skrudde i et eget hjørne av fabrikken, men for å bli godkjent for Aqua-Safe har han fått designet en plettfri monteringshall.

− Ivar Jenssen har fått verkstedet han ønsket seg, og alt er helt på stell. Heisekrana er så fintfølende at du kan tre en tråd i en nål med den. Her er det orden, noen lider av OCD og noen har det litt mer, sier Nymoen med en god porsjon Nordnorsk humor. Hun forteller at Ivars filosofi er at har du en ryddig arbeidsplass, så gjør du en ryddig jobb.

− Utrolig strukturert, du finner ikke bedre mann. Og nå kan vi levere fiks finito ferdigskrudd tredjeparts godkjente Aqua-Safe vannkummer herfra Beisfjord. Det er ingen som har så fint verksted som oss, men det sier kanskje alle om sitt verksted, sier Bente Nymoen.

Da den nye monteringshallen ble åpnet stilte gjengen i Beisfjord opp for fotografen. Fra venstre: Daniel Røkenes, Odd Røkenes, Frode Røkenes, Bente Nymoen, Ivar Jenssen og Kristine Remman.

Del artikkelen: