Bransjenytt

Nyheter fra hele landet

Forfatter: Admin          Publisert: ons 31. januar 2018

Større produksjonshall

Holmen Betong har utvidet produksjonshallen med 512 kvadratmeter. Overtakelse var 2. januar.

– Opprinnelig så hadde vi 850 kvadratmeter, så dette er betydelig. Vi har fått mye nytt og areal og har også montert en ny produksjonsmaskin Multicast 250, forteller daglig leder Stein Hugo Nilsen.
I tillegg har Holmen Betong justert opp ventilasjon og varme på hele produksjonsbygget og fått en ny og bedre varmepumpe.

Skader etter stormen Ylva

Holmen Betong er nå i ferd med å rydde opp i skadene etter stormen ”Ylva” som rev kledningen av en av veggene til et 20 meter høyt tårnbygg.

–  En veggplate gikk gjennom taket til den gamle produksjonshallen, så dette kunne skapt en farlig situasjon, forteller daglig leder Stein Hugo Nilsen.

 

Nobi har fått nytt bygg

Nobi flyttet i romjula inn i et helt nytt bygg som rommer både kontor, produksjon og montasjeverksted.

–  Vi har fått et eget rom for bearbeiding og coating av Briljant og holder nå på å innrede et eget montasjeverksted for vannkummer, sier daglig leder Espen Mikalsen.

 

Vil styrke betongkunnskapen
 
Basal har utarbeidet en plan for landsdekkende VA-opplæring.
 
Basals bedrifter skal ut og besøke, og holde foredrag, hos alle aktuelle undervisningsinstitusjoner for VA. Dette gjøres for å øke kunnskapen om Basals produkter og hvordan de skal håndteres og legges rett første gang. Basal ønsker å bidra til økt kompetanse i VA markedet på videregående skoler med VA-linje, opplæringssteder for ADK og opplæringskontor for anleggs og bergfagene (OKAB).
 
– Målet er å styrke kjennskapen og kunnskapen om Basals betongprodukter, sier markedskoordinator i Basal Anne Ekstrøm.

 

FÅ BLADET TILSENDT
LAST NED PDF

Nr. 2 - 2018